Είσαι έτοιμος να ζητήσεις από τον Scotty να σε διακτινίσει; Να παρατηρήσεις πόσο λογικό (ή όχι) είναι ένα συμβαν σαν τον Spock; Να ουρλιάξεις ”KHHAAAAAAAAAANNN” σαν τον Captain Kirk;

Η ώρα εφτασε λοιπόν, γιατί με αυτό το αυθεντικό 3D-printed, Bluetooth, Star Trek Communicator θα φαινεστε σαν γνήσιο μέλος της Ομοσπονδίας.

Star Trek Communicator   Star Trek Communicator

 

Αυτή η συσκευή είναι επίσημο προιόν Star Trek και είναι η πιστότερη απεικόνιση του Communicator μιας και είναι φτιαγμένη με τη χρηση τρισδιάστατου εκτυπωτή. Συνδέεται με το κινητό σου μέσω bluetooth και έχει φωτάκια και αυθεντικούς ήχους όπως κάθε ρέπλικα που σέβεται τον εαυτό της. Έτσι θα μπορείς να απαντήσεις τα τηλεφωνήματα σου με στυλ!

Star Trek Communicator

 

Ακόμα και ένας φανατικός Star Wars φαν θα το ήθελε στη συλλογή του. Μπορείτε να το βρείτε εδώ με 149,99 $ (άντε πάλι το 1 λεπτό σκόντο…)

Beam me up Scotty!!!

The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz