Αγαπημένες Ταινίες 2014

Αυτό το μήνα σας ζητήσαμε να ψηφίσετε τις αγαπημένες σας ταινίες για το 2014. Φέτος προσθέσαμε και την αρνητική βαθμολογία, για μπορέσουμε έτσι να σας παρουσιάσουμε και τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της Χρονιάς.

Οι  αγαπημένες  ταινίες  των φίλων του SpoilerAlert.gr για το 2014 ήταν :

10. Boyhood

Η ξεχωριστή ταινία του Richard Linklater που παρουσιάζει όλη την παιδική ηλικία του Mason , γυρισμένη σταδιακά σε 12 χρόνια έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και κέρδισε τις εντυπώσεις κριτικών και κοινού.

9. Captain America: The Winter Soldier

Μια πολύ έξυπνη ταινία δράσης που σε καθηλώνει σε συνδιασμό με την πολύ καλή ερμηνεία του Chris Evans επάξια μπαίνει σε μια τέτοια λίστα.

8. Dawn of the Planet of the Apes

Η φετινή συνέχεια του πλανήτη των πιθήκων μας έδειξε πώς ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ τους χαρίζοντας μας εντυπωσιακές σκηνές δράσεις αλλά και μια αρκετά ενδιαφέρουσα πλοκή.

7. Edge of Tomorrow

Η ταινία που μας υποσχέθηκε μια “μέρα της Μαρμότας” σε action sci-fi movie κέρδισε μια θέση στο φετινό top 10 συνδυάζοντας ένα καλοδουλεμένο σενάριο με μια πολύ καλή σκηνοθεσία δράσης

6. The Hunger Games: Mockingjay

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η λίστα περιλαμβάνει και αυτό το Hunger Games που μας παρουσιάζει την αρχή της επανάστασης ενάντια στην Κάπιτολ.

5. The Grand Budapest Hotel

Ακόμα ένα μαγικό, χρωματιστό και ξεκαρδιστικό παραλήρημα του Wes Anderson που αγκαλιάστηκε από κριτικούς και κοινό.

4. Guardians of the Galaxy

Όντας μια εντυπωσιακή ταινία δράσης εμπλουτισμένη με μπόλικο παρωδικό humor, πέτυχε εύκολα να μπει στα αγαπημένα μας.

3. X-Men: Days of Future Past

Ακόμη ένα υπέροχο Χ-men βγήκε στις αίθουσες φέτος και μας εντυπωσίασε. Προσωπική αγαπημένη σκηνή, ο Quicksilver και η επιχείρηση απόδρασης του Magneto.

2. Gone Girl

Η Υποδειγματική αυτή μεταφορά ενός πανέξυπνου αστυνομικού μυθιστορήματος δε θα μπορούσε να λείπει από τις ταινίες της χρονιάς.

1. Interstellar

Παρότι συγκέντρωσε και αρκετές αρνητικές ψήφους, αναδείχθηκε συνολικά η ταινία της χρονιάς, και δικαίως.

 

Προσωπική μου άποψη:

Άξιζαν μια θέση στο top 10 και τα πολύ καλά Sin City και Predestination ενώ το Hobbit μάλλον αδικήθηκε γιατί προφανώς λόγο της ημερομηνίας που κυκλοφόρησε οι περισσότεροι δεν προλάβατε να το δείτε.

Οι Μεγαλύτερες απογοητεύσεις της χρονιάς δε, αναδείχθηκαν το Noah, οι 300 και τα χελωνονιτζάκια. Ταινίες που απότι φαίνεται ήταν πολύ κατώτερες των προσδοκιών μας.

Ας ευχηθούμε τη νέα χρονιά να μην απογοητευτούμε ξανά με αυτόν το τρόπο και να έχουμε ακόμη περισσότερες ταινίες που θα μας συναρπάσουν όπως το top 10 που παρουσιάσαμε.

Καλή Χρονιά!

F A C E B O O K : https://www.facebook.com/Spoileralertgr

I N S T A G R A M: http://instagram.com/spoileralert_gr

T W I T T E R : https://twitter.com/SpoilerAlertgr (@SpoilerAlertgr )

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments