Πρωταπριλιά. Η περίπτωση του IGN

”Χα Πρωταπριλιά!” λέγαμε απλά μικροί, καθώς απολαμβάναμε τη φρέσκια φάρσα που είχαμε κάνει στους φίλους μας. Όσο μεγαλώνεις βέβαια λίγα πράγματα σου κάνουν εντύπωση από φάρσες. Όμως ένα site άρχισε να κάνει φάρσες, οι οποίες ξεκίνησαν από παραποιημένα νέα και κατέληξαν σε τέχνη. Εδώ θα δούμε μερικές από αυτές τις πρωταπριλιάτικες φάρσες του IGN.

2003

Η Nintendo ανταλλάσσει τον δημιουργό του Mario για τον σχεδιαστή του Sonic! Ίσως δεν κάνει τώρα κάποια εντύπωση, αλλά το να διαβάζουν κάτι τέτοιο οι σκληροπυρηνικοί φαν της Nintendo και της Sega ήταν μεγάλη έκπληξη.

miyamotofools1

2005

Metal Gear C.O.I.T.U.S. Το πολυαγαπημένο franchise θα γίνει Ιαπωνέζικο παιχνίδι sex simulator, όπου ο σκοπός σας είναι να βγάζετε ραντεβού τον Snake και να προσπαθεί να ρίξει τις κοπέλες του στο κρεββάτι. Να κάτι που στην τελική θα ήταν ενδιαφέρον για τη σειρά Metal Geal Solid.

MetalGearCoitus_20050401_Image1C

2008

Και εκεί άρχισε το πράγμα να γίνεται σοβαρό. Κάνοντας χιλιάδες ανυποψίαστους φανς να βγάζουν αφρούς από τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους. αλλά μετά να τους τους κάνει να θέλουν να βγουν στο δρόμο ξεκινώντας πραξικόπημα, το IGN έβγαλε το πρώτο ψεύτικο trailer γα την ταινία The Legend of Zelda! To μακιγιαζ και τα γραφικά φαίνονται πως είναι ερασιτεχνικά, γιατί ακόμα δεν έχουν τελειοποιήσει την τέχνη τους.

2010

Η ταινία Halo, που χιλιάδες φανς εκείνη την εποχή αποζητούσαν, βγαίνει επιτέλους στη μεγάλη οθόνη… σαν Bollywood ταινία…

2011

Θυμάμαι πως είχα προλάβει και το είχα πει ήδη σε 2 άτομα γεμάτος χαρά και έκπληξη! Ο Harry Potter θα γινόταν μια dark τηλεοπτική σειρά με θέμα μάγους κυνηγούς χρηστών σκοτεινής μαγείας στον δικό μας κόσμο. Η προσγείωση στην πραγματικότητα μετά από αυτό το θεαματικό trailer δεν ήταν καθόλου ομαλή.

2012

Ακολουθώντας τα χνάρια της πολυβραβευμένης σειράς παιχνιδιών επιστημονικής φαντασίας Mass Effect, η Electronic Arts Television βγάζει cartoon σε στυλ He-Man. Προφανές αστείο, αλλά πολύ καλοφτιαγμένο.

2015

Με τον καταπληκτικό τίτλο Fast to the Future, η εκρηκτική δράση του Fast and the Furious και το Back to the Future γίνονται ένα, με πρωταγωνιστή ποιον άλλον από τον Vin Diesel σαν άλλος Marty McFly.

2016

Φτάνοντας στη σημερινή ημέρα λοιπόν, έχω να πω πως για άλλη μια φορά το IGN, τρεφόμενο από τους βαθύτατούς μας πόθους, έβγαλε trailer για την τηλεοπτική σειρά Star Wars και μάλιστα στο Netflix! Με τις φήμες για live action σειρά star wars και το Netflix να έχει πάρει τα πάνω του, δε μας έκανε και τόση εντύπωση το ξαφνικό αυτό trailer. Μετά απλά είδαμε το ημερολόγιο…

Απ’ ότι φαίνεται το IGN δεν έχει σκοπό να σταματήσει και κάθε φορά ανεβάζει τον πήχη και μας κάνει να περιμένουμε τι καινούριο θα δούμε κάθε χρόνο!

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments