Τεμάχισε το Τρέιλερ – Mockingjay Part 2

Η τελευταία ταινία των the Hunger Games αναμένεται στις 20 Νοεμβρίου και το teaser τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε. Ας δούμε τι θα δούμε.

0:07

Mockingjay Part 2

Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να γιορτάσουμε τον γάμο της Annie και του Finnick μαζί με τον τελειωμό του αγαπημένου μου franchise. Τι καλά. NOT.

0:11

Mockingjay Part 2

Cressida, κοπέλα μου – ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ;

0:20

Mockingjay Part 2

Πόσο χαίρομαι που η Effie Trinket έχει πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα και δεν είναι άβουλη όπως στα βιβλία. Αυτό το πλάνο μου θυμίζει την έναρξη της 1ης ταινίας όταν η μαμά της Katniss την ετοίμαζε για τον θερισμό.

0:25

Mockingjay Part 2

«Ο Snow πρέπει να πληρώσει για όσα έκανε.» Τι επειδή έφερε καναδυό Wildlings στο Τείχος; ΟΥΠΣ. Τους αγώνες πείνας, τα βασανιστήρια και τις επιθέσεις προς τους επαναστάτες, εννοεί.

0:41

Mockingjay Part 2

Σίγουρα τα πράγματα που έκανε ο Snow είναι άσχημα, όμως τίποτα δε συγκρίνεται με αυτό το ώχρα μουσταρδί στις κουρτίνες και το 8άρι που μας έδωσε η Κύπρος στη Eurovision.

 

0:45

Mockingjay Part 2

Αυτό το πλάνο με διέλυσε. Θα είμαι κυρτωμένη στη γωνίτσα μου και θα κλαίω για το υπόλοιπο της δεκαετίας. Αντίο κόσμε.

0:49

Mockingjay Part 2

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να σταματήσεις οτιδήποτε κάνεις και ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ SANSA ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΤΟ WINΤERFELL ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ.

1:01

Mockingjay Part 2

Τέλεια όπως πάντα. Ή κάτι λείπει; Λίγο bronzer ή μολύβι χειλιών, ίσως;

1:03

Mockingjay Part 2

Λυπημένο αδέσποτο κουταβάκι αναζητά μια νέα οικογένεια να το υιοθετήσει. «Συγνώμη που προσπάθησα να σε σκοτώσω, δε θα το ξανακάνω το ορκίζομαι.»

1:34

Mockingjay Part 2

 

Τελευταία ατάκα: «Winter is coming». Μιας που το θυμήθηκα, ας κάνω μια λίστα με όλες τις κλισέ φράσεις των βιβλίων που αγαπώ να μισώ. Η λίστα είναι από μνήμης.

«Οι αγώνες ποτέ δεν τελείωσαν.»

«Πρέπει να κρατήσω τον Peeta ζωντανό.»

«Πρέπει να σκοτώσω τον Snow.»

Bonus: οι άπειρες επαναλήψεις της λέξης υπόσχεση. Όλα είναι μια υπόσχεση. Και αυτό το άρθρο είναι μια υπόσχεση. Μια υπόσχεση ότι δε θα ξεχαστεί ποτέ η λογοτεχνικότητα αυτών των βιβλίων.

Και μια αιώνια απορία: Πόσο στιφάδο τρώνε πια;

Με βλέπετε πως ξέφυγα πάλι. Ας παραμείνουμε προσκολλημένοι λοιπόν στο κινηματογραφικό σύμπαν της ιστορίας. Η γενική μου εντύπωση από το τρέιλερ:

Mockingjay Part 2

Κλείνω ραντεβού από τώρα για τις 20 Νοεμβρίου 2015, ώρα περίπου 10:30μμ, θα χρειαστώ ένα ασθενοφόρο κοντά στην Τσιμισκή.

Εσάς πώς σας φάνηκε το τρέιλερ; Πείτε μου τη γνώμη σας στα σχόλια.

About The Author

Sissy Michailidou Η Σίσσυ είναι φοιτήτρια αυτοματισμού και λατρεύει να αναλύει σειρές και ταινίες. Αν βρεθείτε κατά λάθος στην παρέα της θα σας πει όλα τα spoilers από το πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς που είδε, ακόμα κι αν εσείς είστε clueless επί του θέματος. Ξέρει απέξω αμέτρητους διαλόγους από τα αγαπημένα της επεισόδια / ταινίες όμως όταν ήταν στο σχολείο ποτέ δεν έμαθε αποστήθιση ούτε μισή σελίδα ιστορίας. Πειραματίζεται με το μοντάζ και τη γραφιστική σαν χόμπυ. Φυσικά, για να είναι εδώ της αρέσει να γράφει, ακόμα κι αν σπάνια πια βρίσκει έμπνευση. Αγαπημένο της βιβλίο είναι η “Ιστορία Χωρίς Τέλος” επειδή την εκφράζει όσο κανένα άλλο και θα είναι forever bitter από την αντίστοιχη ταινία που δεν άγγιξε καν τα σπουδαιότερα νοήματα του βιβλίου.
  • Αγαπημένη ταινία:  Inception, αν και πάντα ξαναβλέπει τις αγαπημένες της παιδικές, Lion King, Anastasia, The Incredibles
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Sylvia Plath
  • Παιδικός ήρωας: Hermione Granger, Powerpuff Girls, και η παρέα από τη σειρά βιβλίων “4 1/2 Φίλοι”
  • Αγαπημένο ζώο: πάντα ήθελε γάτα για κατοικίδιο, όμως κατέληξε να έχει σκύλο και κουνέλι
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments