Συναντήσαμε τον Ζήση Ρούμπο και τον Δημήτρη Πλατανιά, στα γραφεία της Arrow of Time Productions όπου κάναμε μια πολύ ωραία κουβέντα με αφορμή την νέα σειρά που προβάλλεται στην τηλεόραση του Άλφα: “Οι Άσφαιροι”.

Μας είπαν όσα θέλουμε να ξέρουμε για τους Άσφαιρους:

Μια κωμωδία που ξεκίνησε “δραματικά”, στη μέχρι τώρα δυσκολότερη περίοδο για την Ελλάδα, όντας δύσκολη τεχνικά αλλά πολύ φιλόδοξη και πολύ διαφορετική απ’ όσα είχαμε συνηθίσει στην ελληνική τηλεόραση.

Μας αφηγούνται πώς δημιουργήθηκαν, τις αντιδράσεις του καναλιού, αλλά και τις επιρροές τους από τις ξένες σειρές και το Hollywood, ενώ μας διατυπώνουν τις απόψεις τους για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο στην Ελλάδα και τον κόσμο, προτείνοντάς μας και τις δικές τους επιλογές σε ταινίες, σειρές, βιβλία και κόμικς!

—————————————-­­———————————

Y O U T U B E : https://www.youtube.com/user/SpoilerAlertgr

F A C E B O O K : https://www.facebook.com/Spoileralertgr

I N S T A G R A M: http://instagram.com/spoileralert_gr

T W I T T E R : https://twitter.com/SpoilerAlertgr (@SpoilerAlertgr )
—————————————-­­———————————

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 200+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-CornManiac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
Γιώργος Βορριάς

Latest posts by Γιώργος Βορριάς (see all)

Leave a Reply

1 Comment on "Οι Δημιουργοί των “Άσφαιρων” μιλούν στο SpoilerAlert.gr!"

Notify of
Sort by:   newest | oldest | most voted
stammischrishris
Guest

Ο λόγος που πρωτη φορα κανάλι δινη τοσο “απλόχερα ” ειναι οτι προϋπήρχε ενας πιλότος. Οχι απο ευγένεια η οτι τους ηρθε να αλαξουν την στεγνη αντίληψη περί σεναρίου χιουμορ και νέον ανθρώπων …μεγαλη μάχη για να μπορουν τωρα οι ασφαιροι να υπαρχουν..

http://rnrdetectives.com

wpDiscuz