Μια μοναδική σειρά που μας άφησε άφωνους επιστρέφει.

Όπως είχα πει σε ένα από τα πρώτα βίντεο που είχα δημοσιεύσει και ήταν αφιερωμένο σε αυτήν, το Black Mirror μας δείχνει μέσα από το πρίσμα της επιστημονικής φαντασίας, πώς η τεχνολογία διαμορφώνει τη σύγχρονη κοινωνία και το κάνει με τρόπο που καθηλώνει το θεατή, γιατί παρότι ο κόσμος που βλέπει είναι διαφορετικός από το δικό του, αντιλαμβάνεται πως είναι ένας “σκοτεινός καθρέπτης” του.

Η επιτυχημένη σειρά του αγγλικού Channel 4 επιστρέφει στο netflix με 6 νέες ιστορίες, 6 νέες εικονικές πραγματικότητες που υπόσχονται να μας καταπλήξουν, αλλά και να μας προβληματίσουν πάνω στα ηθικά διλήμματα της ψηφιακής εποχής.

21 Οκτώβρη θα έχουμε και τις 6 ιστορίες στο Netflix, και το binge-watching είναι μονόδρομος!

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 200+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-CornManiac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz