Η συνέχεια του Cosmos: A Spacetime Odyssey θα βγεί μέσα στην άνοιξη του 2019, όπως ανακοινώθηκε από το FOX και το National Geographic. Η σειρά θα προβληθεί διεθνώς από το National Geographic, με τίτλο Cosmos: Possible Worlds. 
Το Cosmos: A Space Odyssey ήταν η συνέχεια της σειράς του Carl Sagan, Cosmos, που προβλήθηκε το 1980. Η σειρά Possible Worlds θα έχει 13 επεισόδια και παρουσιαστής της World θα είναι ο αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson.

Η ομάδα παραγωγής δεν αποκαλύψε πολλά για το αντικείμενο της νέας σεζόν, αλλά υπόσχονται να “χαρτογραφήσουν άγνωστες περιοχές”. 
Παραγωγοί της σειράς θα είναι οι: Ann Druyan (δημιουργός), Seth MacFarlane, Brannon Braga, και Jason Clark. Η Ann Druyan θα εκδόσει και ένα ομώνυμο companion book, σαν συνέχεια στο Sagan’s Cosmos: A Personal Voyage.

The following two tabs change content below.
Konstantina Makridaki

Konstantina Makridaki

Full time consultant, part time all kinds of everything. Όταν δεν είναι στην δουλεία κυκλοφορεί με ένα βιβλίο στο χέρι και πηγαίνει για μάθημα/παράσταση improv. Η σχέση της με τα βιβλία μπορεί να παρομοιαστεί με την σχέση Gollum-δαχτυλιδιου. Αγαπά να διαβάζει ακόμα και τα είδη που μισεί, για να μπορεί να τα κράζει με ευχαρίστηση μετά. Παθιάζεται με τις ξένες γλώσσες , οι οποίες την βοηθούν να διαβάζει ακοοοοοοομα περισσότερα βιβλία! Όνειρο της, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.
  • Αγαπημένες ταινίες: YA, Βαλκανικές, όλες του Πέδρο Αλμοδόβαρ
  • Αγαπημένος Συγγραφέας:Ιζαμπέλ Αλιέντε
  • Παιδικοί Ήρωες:Ματίλντα, Ερμιόνη Γκρέιντζερ
  • Αγαπημένο Ζώο:Γάτα (Ornithorhynchus anatinus)

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz