Μια απ’ τις πιο αγαπημένες cult ταινίες φαντασίας των 80’ς, το Dark Crystal έρχεται ξανά στις οθόνες μας αυτό το καλοκαίρι στο Netflix.

Η σειρά θα μας μεταφέρει ξανά στον μαγικό κόσμο του Dark Crystal, αρκετά χρόνια πριν τα γεγονότα της ταινίας. Τα εντυπωσιακά εφέ σε συνδυασμό με τις παραμυθένιες κούκλες του Jim Henson, του σκηνοθέτη της ταινίας του ’82, δημιουργούν ένα υποβλητικό σκηνικό για τους τρεις ήρωες Gelfling, οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη Thra απ΄το σκοτάδι. Φωνή στα πλάσματα του πλανήτη Thra θα δώσουν γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Mark Hamil (Star Wars), Caitriona Balfe (Outlander), Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Natalie Dormer (Game of Thrones), Alicia Vikander (Ex Machina), Helena Bohnam Carter (Fight Club, Harry Potter) και Simon Pegg (Shaun of the Dead). H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου.

The following two tabs change content below.
Ευγενία Τσιραντωνάκη

Ευγενία Τσιραντωνάκη

Την Ευγενία θα την βρεις συνήθως πίσω από βιβλία και χαρτιά να διαβάζει και να γράφει στα ημερολόγια της (ναι, έχει πολλά) ακούγοντας μουσική. Εναλλακτικά, θα βλέπει σειρές και ταινίες. Αγαπάει πολύ τα 80's, το horror, την επιστημονική φαντασία και γενικά οτιδήποτε δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα.
  • Αγαπημένη Ταινία:Donnie Darko
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: διαβάζει πολλούς, όμως ξεχωριστή θέση στην καρδιά της έχει ο Edgar Allan Poe
  • Παιδικός Ήρωας: Harry Potter
  • Αγαπημένο Ζώο: ο πιστός της ακόλουθος, ο Δούκας
Ευγενία Τσιραντωνάκη

Latest posts by Ευγενία Τσιραντωνάκη (see all)

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz