Τον προηγούμενο μήνα ανακαλύψαμε ότι η Emma Watson θα συμμετάσχει στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Λουίζας Μει Άλκοτ, “Μικρές Κυρίες”. 

Τώρα έχουμε ημερομηνία και τόπο έναρξης γυρισμάτων για την μελλοντική αγαπημένη μας ταινία! Στην Βοστώνη, στις 6 Οκτωβρίου!

emma-watson

Μπορεί να μετατέθηκε λίγο προς τα πίσω (αρχικά υπολογίζονταν για τα τέλη Σεπτέμβρη), αλλά τώρα ξέρουμε ότι θα την δούμε στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2019. Τέλειο δώρο Άγιε Βασίλη!

Η Watson θα συμπρωταγωνιστήσει με την Meryl Streep (Out of Africa, The Devil Wears Prada), την Laura Dern (Jurassic Park, Wild), την Saoirse Ronan (Brooklyn, Lady Bird), τον Timothée Chalamet (Lady Bird, Interstellar), και την Florence Pugh (Lady Macbeth, The Commuter). Σκηνοθετεί η Greta Gerwig (Lady Bird, Nights and Weekends).

Αναμένουμε σύντομα περισσότερα νέα για την ταινία, και τον ρόλο που θα παίξει η αγαπημένη μας Emma σε αυτή!

The following two tabs change content below.
Konstantina Makridaki

Konstantina Makridaki

Full time consultant, part time all kinds of everything. Όταν δεν είναι στην δουλεία κυκλοφορεί με ένα βιβλίο στο χέρι και πηγαίνει για μάθημα/παράσταση improv. Η σχέση της με τα βιβλία μπορεί να παρομοιαστεί με την σχέση Gollum-δαχτυλιδιου. Αγαπά να διαβάζει ακόμα και τα είδη που μισεί, για να μπορεί να τα κράζει με ευχαρίστηση μετά. Παθιάζεται με τις ξένες γλώσσες , οι οποίες την βοηθούν να διαβάζει ακοοοοοοομα περισσότερα βιβλία! Όνειρο της, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.
  • Αγαπημένες ταινίες: YA, Βαλκανικές, όλες του Πέδρο Αλμοδόβαρ
  • Αγαπημένος Συγγραφέας:Ιζαμπέλ Αλιέντε
  • Παιδικοί Ήρωες:Ματίλντα, Ερμιόνη Γκρέιντζερ
  • Αγαπημένο Ζώο:Γάτα (Ornithorhynchus anatinus)

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz