Το Get Out αποτελεί την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Jordan Peele, πρωταγωνιστή της διάσημης κωμικής σειράς Key and Peele. Η ταινία ανήκει στο είδος του μυστηρίου – τρόμου και η υπόθεση της περιστρέφεται γύρω από την επίσκεψη ενός αφροαμερικάνου στο σπίτι της οικογένειας της λευκής κοπέλας του. Εκεί επικρατεί ένα μυστήριο ενώ τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Η ταινία έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στις αμερικανικές αίθουσες και οι πρώτες κριτικές μιλάνε για μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία μπολιασμένη με μια ανατριχιαστικά αντι –ρατσιστική αλληγορία. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η ταινία σκοράρει το απόλυτο 100% στο rottentomatoes μεταξύ all-critics και top-critics [Το σκορ πλέον στις 4/3 ειναι 99%]. Με 6,8 βέβαια, το imdb.com έρχεται σαν αντίλογος στην όλη προαναφερθείσα διθυραμβική αξιολόγηση.

Όπως και να χει, η ταινία φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και έχει κερδίσει επάξια μια θέση στις πιο αναμενόμενες προσεχείς ταινίες.

The following two tabs change content below.
thanarm

thanarm

Όταν ήταν μικρός ο thanarm ήταν άταχτος και απρόσεκτος και έπεσε μέσα στη χύτρα με ζωμό από σελιλόιντ. Ναι καλά διαβάσατε σελιλόιντ, αυτό το πλαστικό εύφλεκτο υλικό από νιτροκυτταρίνη, που χρησιμοποιείται για την κατασκευή κινηματογραφικού φιλμ. Οι παρενέργειες βαριές και ανίατες. Από τότε στις φλέβες του κυλάει αυτός ο ζωμός και για να συνεχίζει να κυλάει πρέπει να βλέπει διαρκώς ταινίες… Ενίοτε και να γράφει για αυτές...
  • Αγαπημένες ταινίες: Η Πηγή της Ζωής, Εις το Όνομα του Πατρός, Fight Club, Psycho, Τα Μυαλά που Κουβαλάς
  • Αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές: Twin Peaks, The X-Files, Breaking Bad
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Irvin Yalom 
  • Παιδικός Ήρωας: Batman
  • Αγαπημένο ΖώοΤο γαϊδούρι, το θαυμάζει για την υπομονή του…

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz