Όποιος αγαπά τη λογοτεχνία τρόμου σίγουρα γνωρίζει τους Δαίμονες του Hill House, μια κλασική ιστορία του είδους, γραμμένη απ΄την Shirley Jackson. Το Netflix λοιπόν μας φέρνει μια πιο σύγχρονη εκδοχή της τρομακτικής αυτής ιστορίας σε 10 επεισόδια. Το Haunting of the Hill House είναι μια ιστορία για πέντε αδέλφια τα οποία μεγάλωσαν στο Hill House, μια στοιχειωμένη – φυσικά- έπαυλη. Αρκετά χρόνια μετά, η αυτοκτονία της μικρότερης αδελφής φέρνει τα αδέλφια ξανά μαζί αντιμέτωπα με τα φαντάσματα του παρελθόντος (κυριολεκτικά).

hill-house-demons

Τη σειρά υπογράφει ο Mike Flanagan (Gerald’s Game, Ouija: Origin of Evil) και μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί και η Carla Gugino, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Flanagan στο Gerald’s Game. Η ατμόσφαιρα του trailer είναι πάντως ακριβώς όπως του βιβλίου. Κατασκότεινη.

Η σειρά αναμένεται στο Netflix στις 12 Οκτωβρίου.

The following two tabs change content below.
Ευγενία Τσιραντωνάκη

Ευγενία Τσιραντωνάκη

Την Ευγενία θα την βρεις συνήθως πίσω από βιβλία και χαρτιά να διαβάζει και να γράφει στα ημερολόγια της (ναι, έχει πολλά) ακούγοντας μουσική. Εναλλακτικά, θα βλέπει σειρές και ταινίες. Αγαπάει πολύ τα 80's, το horror, την επιστημονική φαντασία και γενικά οτιδήποτε δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα.
  • Αγαπημένη Ταινία:Donnie Darko
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: διαβάζει πολλούς, όμως ξεχωριστή θέση στην καρδιά της έχει ο Edgar Allan Poe
  • Παιδικός Ήρωας: Harry Potter
  • Αγαπημένο Ζώο: ο πιστός της ακόλουθος, ο Δούκας
Ευγενία Τσιραντωνάκη

Latest posts by Ευγενία Τσιραντωνάκη (see all)

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz