Το τρέιλερ της νέας ταινία της Pixar, Inside Out, είδαμε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα. Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή μιας έφηβης (Riley) που έχει μεγαλώσει στις μεσοδυτικές πολιτείες της Αμερικής και μετακομίζει με τους γονείς της στο Σαν Φρανσίσκο. Η Riley καθοδηγείται κυρίως από τα συναισθήματά της (Χαρά, Φόβος, Θυμός, Αποστροφή και Θλίψη) κι εμείς βλέπουμε μέσα στο μυαλό της, αλλά και στο μυαλό των γονιών της, πώς αυτά τα συναισθήματα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους. Καθώς η Riley προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, τα συναισθήματα παίρνουν το πάνω χέρι και ξεσπάει αναταραχή!

Diane Lane, Amy Poehler, Mindy Kaling είναι κάποιες από τις ηθοποιούς που δανείζουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές της ταινίας, η οποία θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2015.

spirou
The following two tabs change content below.
spirou

spirou

Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz