Το Kiss Me First ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που πρόσφατα έχασε τη μητέρα της. Η μόνη παρηγοριά της είναι η εξελιγμένη (σε ακραίο βαθμό) εικονική πραγματικότητα. Η όλο και αυξανόμενη διασύνδεσή της με άλλα μέλη αυτού του κόσμου (τόσο online όσο και στην πραγματική ζωή) ανοίγει μια κοινωνική διάσταση που δίνει στη ζωή της νέα στροφή και νόημα. Ωστόσο, στον εικονικό κόσμο κρύβονται ο κίνδυνος και η εξαπάτηση, καθώς κάτω από το πέπλο της ανωνυμίας κάποιος υποκινεί τις συμπεριφορές των μελών με θανατηφόρες συνέπειες.

Η σειρά ειναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Lottie Moggach’s και την μετάφορά στην τηλεόραση έκανε ο δημιουργός του Skins, Bryan Elsey ενω πρωταγωνιστούν η Tallulah Haddon (TabooModern Life is RubbishThe Living & The Dead) και η Simona Brown (Man UpThe Night Manager).

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Ιουνίου.

Πηγή

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 200+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-CornManiac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz