Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι η επόμενη ταινία Rambo γυρίζεται ήδη, με τον Sylvester Stallone στο ρόλο του John Rambo για τελευταία φορά. Στην πρώτη εικόνα που έχουμε, ο Rambo έχει αλλάξει τον πράσινο μπερέ του με ένα καουμπόικο καπέλο. Προμηνύεται να είναι και το κύκνειο άσμα της σειράς, με τον χαρακτηριστικό τίτλο : “Last Blood“.

Αυτή τη φορά ο ήρωας θα κληθεί να διασώσει την κόρη μιας δημοσιογράφου που ερευνούσε το καρτέλ στο Μεξικό, και έπεσε θύμα απαγωγής. Με τον γερασμένο πρωταγωνιστή να διασχίζει τα σύνορα στην τελική αποστολή ενός παλαίμαχου πολεμιστή, μας ακούγεται σαν να μιλάμε για μια προσέγγιση τύπου “Logan“!…

Δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής, αλλά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2019.

Image result for last blood rambo hat

Πηγή

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 200+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-CornManiac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
Γιώργος Βορριάς

Latest posts by Γιώργος Βορριάς (see all)

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz