Βρισκόμαστε χιλιάδες χρόνια μετά, σε ένα μακρινό, δυστοπικό μέλλον όπου όλοι οι πολιτισμοί της Γης έχουν καταστραφεί. Προκειμένου να επιβιώσει, το ανθρώπινο είδος κατασκεύασε πόλεις-μηχανές που κινούνται πάνω στον πλανήτη. Φυσικά, οι μεγάλες πόλεις “τρώνε” τις μικρές και κάπως έτσι μπαίνουμε στο φουτουριστικό σύμπαν του Mortal Engines.

Το Mortal Engines είναι ένα νέο sci fi saga, την παραγωγή και το σενάριο του οποίου έχει αναλάβει ο Peter Jackson και βασίζεται πάνω στη σειρά βιβλίων του Philip Reeve. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο πρωτοεμφανιζόμενος, ωστόσο χρόνια συνεργάτης του Jackson, Christian Rivers. Απ’ τους δημιουργούς του Lord of the Rings λοιπόν, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από ένα θεαματικό steampunk έπος.

Το πρώτο μέρος της ιστορίας θα προβληθεί τον Δεκέμβρη του 2018. Δείτε το trailer.

The following two tabs change content below.
Ευγενία Τσιραντωνάκη

Ευγενία Τσιραντωνάκη

Την Ευγενία θα την βρεις συνήθως πίσω από βιβλία και χαρτιά να διαβάζει και να γράφει στα ημερολόγια της (ναι, έχει πολλά) ακούγοντας μουσική. Εναλλακτικά, θα βλέπει σειρές και ταινίες. Αγαπάει πολύ τα 80's, το horror, την επιστημονική φαντασία και γενικά οτιδήποτε δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα.
  • Αγαπημένη Ταινία:Donnie Darko
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: διαβάζει πολλούς, όμως ξεχωριστή θέση στην καρδιά της έχει ο Edgar Allan Poe
  • Παιδικός Ήρωας: Harry Potter
  • Αγαπημένο Ζώο: ο πιστός της ακόλουθος, ο Δούκας
Ευγενία Τσιραντωνάκη

Latest posts by Ευγενία Τσιραντωνάκη (see all)

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz