Πραγματικά αυτό το κανάλι δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Spoileralert.gr την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Oliver Stone και στο ρόλο του Chaplin θα δούμε τον μοναδικό Robert Downey Jr, o οποίος τον είχε υποδυθεί και στην ομώνυμη ταινία του 1992. “Χωρίς λόγια” αυτή τη φορά, μιας και για πρώτη φορά θα πρόκεται για μια βωβή σειρά, ο πρωταγωνιστής θα προσπαθήσει να αποτυπώσει τη γεμάτη ζωή του Chaplin. Μένει να δούμε αν θα μας αφήσει κι εμάς… άφωνους!

chaplin

Η αλήθεια είναι ότι γράφοντας αυτές τις γραμμές άρχισε να μου αρέσει η ιδέα, και ειναι πολύ κρίμα που πρόκειται απλά για ένα ψέμα λόγω της ημέρας…

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 24 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 300+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz