Η σειρά Stranger Things έχει καταφέρει να μεταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νοσταλγία της δεκαετίας του ’80.

Η δεύτερη σεζόν ανέβηκε ολόκληρη στο netflix στις 27 Οκτωβρίου 2017 και από τότε οι απανταχού ακόλουθοι της αναμένουν εναγωνίως οποιαδήποτε πληροφορία για την επερχόμενη τρίτη σεζόν. Και ναι κυκλοφόρησε ένα μικρό αλλά καλαίσθητο και καλογυρισμένο teaser για την έναρξη των γυρισμάτων του πολυαναμενόμενου νέου κύκλου.

Η καινούρια σεζόν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 ωστόσο η ακριβής ημερομηνία παραμένει ακόμα άγνωστη. Μέχρι να σκάσει οτιδήποτε νεώτερο απολαμβάνουμε τη συγκέντρωση των αγαπημένων μας ηρώων, υπό τους ήχους της υπέροχης χαρακτηριστικής synth pop μουσικής της σειράς.

The following two tabs change content below.
thanarm

thanarm

Όταν ήταν μικρός ο thanarm ήταν άταχτος και απρόσεκτος και έπεσε μέσα στη χύτρα με ζωμό από σελιλόιντ. Ναι καλά διαβάσατε σελιλόιντ, αυτό το πλαστικό εύφλεκτο υλικό από νιτροκυτταρίνη, που χρησιμοποιείται για την κατασκευή κινηματογραφικού φιλμ. Οι παρενέργειες βαριές και ανίατες. Από τότε στις φλέβες του κυλάει αυτός ο ζωμός και για να συνεχίζει να κυλάει πρέπει να βλέπει διαρκώς ταινίες… Ενίοτε και να γράφει για αυτές...
  • Αγαπημένες ταινίες: Η Πηγή της Ζωής, Εις το Όνομα του Πατρός, Fight Club, Psycho, Τα Μυαλά που Κουβαλάς
  • Αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές: Twin Peaks, The X-Files, Breaking Bad
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Irvin Yalom 
  • Παιδικός Ήρωας: Batman
  • Αγαπημένο ΖώοΤο γαϊδούρι, το θαυμάζει για την υπομονή του…
thanarm

Latest posts by thanarm (see all)

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz