Η αγαπημένη μας ταινία επιστρέφει στους κινηματογράφους! Καλά, εντάξει, μέχρι τις 21 Ιουνίου του 2019 έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε.
Λοιπόν, ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση. Που είχαμε μείνει στο τρίτο μέρος;  Ο Άντι μεγάλωσε, πήγε στο κολέγιο, και ο Γούντι, ο Μπαζ και τα άλλα παιδιά ζουν με την Μπόνι, τη γειτόνισσα του Άντι.
Η τελευταία σκηνή της ταινίας φαίνεται εδώ:

Και όμως, η ιστορία των παιχνιδιών συνεχίζεται. Εννέα χρόνια μετά, έρχεται η τέταρτη ταινία, η οποία δείχνει να εμβαθύνει στη σχέση του Γούντι με την Μπο Πιπ.
Θα επιστρέψουν και κάποια γνώριμα πρόσωπα, για παράδειγμα ο σκηνοθέτης John Lasseter και ο δημιουργός των προηγούμενων soundtrack, Randy Newman.

Η ανακοίνωση της τέταρτης ταινίας στην σελίδα του Toy Story στο facebook δεν έλαβε πολλής μεγάλης αποδοχής από το κοινό. Πολλοί θεατές αγωνιούν για το αν η ταινία θα “καταστρέψει” τις καλές αναμνήσεις που έχουν από την σειρά. Άλλοι πάλι δεν είναι τόσο απαισιόδοξοι. Σε κάθε περίπτωση, η συνέχεια επί της οθόνης.

Μέχρι τότε, το σύνθημα είναι ένα:

The following two tabs change content below.
Konstantina Makridaki

Konstantina Makridaki

Full time consultant, part time all kinds of everything. Όταν δεν είναι στην δουλεία κυκλοφορεί με ένα βιβλίο στο χέρι και πηγαίνει για μάθημα/παράσταση improv. Η σχέση της με τα βιβλία μπορεί να παρομοιαστεί με την σχέση Gollum-δαχτυλιδιου. Αγαπά να διαβάζει ακόμα και τα είδη που μισεί, για να μπορεί να τα κράζει με ευχαρίστηση μετά. Παθιάζεται με τις ξένες γλώσσες , οι οποίες την βοηθούν να διαβάζει ακοοοοοοομα περισσότερα βιβλία! Όνειρο της, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.
  • Αγαπημένες ταινίες: YA, Βαλκανικές, όλες του Πέδρο Αλμοδόβαρ
  • Αγαπημένος Συγγραφέας:Ιζαμπέλ Αλιέντε
  • Παιδικοί Ήρωες:Ματίλντα, Ερμιόνη Γκρέιντζερ
  • Αγαπημένο Ζώο:Γάτα (Ornithorhynchus anatinus)

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz